ΑΝΤΡΕΣ

Απίστευτες καταγγελίες απο τον Δήμαρχο Πάφου για τα στημένα!

Χείμαρρος εξαπολύοντας σοβαρότατες καταγγελίες για τα στημένα, ήταν ο Δήμαρχος Πάφου στο ΡΙΚ.

Ο κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, τόνισε πως τα παιχνίδια στήνονται στην Ασία, εκεί όπου παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν ενοικιασμένα διαμερίσματα με σέρβερ. Στη συνέχεια των δηλώσεων του, αναφέρθηκε πως αυτοί που στήνουν τα παιχνίδια είναι ευυπόληπτοι Κύπριοι.

Αναλυτικά τα καρφιά από τον Δήμαρχο Πάχου:

«Δεν είμαι υπερβολικός… Τουλάχιστον 500 γνωρίζουν τι γίνεται στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Επιτέλους θα σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο; Δηλαδή μόνο ο Δήμαρχος Πάφου ξέρει σε αυτήν την χώρα ότι αγοράστηκε τεμάχιο με ην γνωστή κλίκα Μπλάτερ, Πλατινί και όλους αυτούς; Τώρα θα το ακούσουμε ότι είχαμε αγοραπωλησία 24 εκατομμύρια στη Λεμεσό; Το έγραψαν και οι εφημερίδες. Τι έγινε; Αποκοιμήθηκε το θέμα! Παράγοντες ποδοσφαίρου έχουν νοικιασμένα διαμερίσματα στην Ασία, έχουν τους σέρβερ εκεί και στήνουν τα παιχνίδια εκεί».

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ποιοι είναι αυτοί είπε:

«Είναι Κύπριοι ευυπόληπτοι. Είναι κύριοι της κυπριακής κοινωνίας και Λευκωσιάτες. Ας σοβαρευτούμε! Σας λέω πως από αυτά που ξέρω εγώ, υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πολύ περισσότερα. Σε αυτόν τον τόπο είναι ο ένας γνωστός ή κουμπάρος του άλλου. Θα τον βρούμε αύριο στην εκδήλωση και τον άλλον θα τον χρειαστούμε αύριο για κάτι άλλο. Μετά τον θέλουμε για τις εκλογές και για να μας ψηφίσει. Μετά ελέγχει τον κόσμο και τις χορηγίες. Άρα να μην τους ακουμπήσουμε. Αυτά νομίζετε δεν είναι γνωστά στην Κύπρο; Τα ξέρω μόνο εγώ στην Πάφο; Εγώ σας λέω πως και οι κομματάρχες τα ξέρουν και τα κόμματα έχουν εγγράψει θέματα στη βουλή όμως κανένας δεν τόλμησε να προχωρήσει. Δημοσιογράφοι ξέρουν, ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας ξέρουν. Τα μεγαλύτερα κυκλώματα στον τόπο μας είναι γύρω από ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο βάθος είναι και πόσα εκατομμύρια παίζονται ή πως στήνουν την όλη ιστορία. Τις εκλογές, ποιος θα εκλεγεί, ποιος θα διοριστεί και πως θα γίνει. Αυτοί τα καθορίζουν».

Εννοείται σε κάθε σωματείο ξεχωριστά ή στην ΚΟΠ;

«Ε βέβαια υπάρχει το Big Boss, ο Big Brother».

Comments
To Top