ΑΝΤΡΕΣ

«Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Για τη νίκη επί της ΑΕΖ αλλά και όλα τα θέματα του Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Δεν στεκόμαστε στην απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ και ξεκούρασε κάποιους άλλους. Το 2-0 μας δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα στον επαναληπτικό», είπε για το πρώτο ματς κυπέλλου.

Για το σερί 8 νικών με Αυγουστή στον πάγκο: «Δεν μετρά στο ποδόσφαιρο το σερί, αλλά αν έχεις εκπληρώσεις τους στόχους σου όταν κάνεις τον απολογισμό σου. Σίγουρα έχει διαφοροποιηθεί το σκηνικό σε σχέση με τα τέλη Δεκεμβρίου. Έχουμε βελτιώσει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση και είναι προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά για να έχουν αντίκρισμα πρέπει να κερδίσουμε τη Δόξα στη Λεμεσό»

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας για να πάρουμε το τρίποντο».

Για τα προβλήματα: «Αγωνιζόμαστε με πολλές απουσίες κάθε βδομάδα. Ο κ. Αυγουστή έχει συνηθίσει το τελευταίο δίμηνο. Έχουμε πολλά προβλήματα. Δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Γκιέ, Γκόμες, Μακρίδης, Αγγελή, Ρέινολντς και ο τιμωρημένος με κάρτες Ρομπέρζ. Του έχουμε όμως εμπιστοσύνη πως θα βρει τις λύσεις».

Για τον Αγγελή: «Αναχωρεί την Τρίτη για το Οπόρτο της Πορτογαλίας για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο. Θα του δοθεί χρόνος γιατί ρίσκαρε και επιδεινώθηκε το πρόβλημά του».

Για Πελαγία: «Όλοι θα αγωνιστούν. Θα έρθει η στιγμή τους. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».

Comments
To Top