ΑΝΤΡΕΣ

Προσεκτικά για άλλη μια νίκη!

Η ομάδα μας πάει για νέα νίκη, την έβδομη συνεχόμενη, το απόγευμα με αντίπαλο την Αναγέννηση. Βεβαίως, για να διευρύνει το σερί της θα χρειαστεί να καταθέσει και πάλι τα στοιχεία που γοήτευσαν τον κόσμο του τον τελευταίο καιρό. Οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και θέλουν να δώσουν συνέχεια, φθάνοντας σε νέες επιτυχίες που θα τους γεμίσουν με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σοβαρότητα, πάθος, αμυντική συνοχή και αποτελεσματικότητα, είναι στοιχεία που συνοδεύουν το παιχνίδι του Θρύλου τον τελευταίο καιρό, τα οποία θα θελήσει να έχει και στο «Τάσος Μάρκου» για να πάρει τους τρεις βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στο ντεμαράζ και τη διεκδίκηση των στόχων του.

Ο Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα κάθε αντίπαλο, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και αυτό θα θελήσουν να κάνουν και σήμερα. Άλλωστε, δεν δείχνουν διάθεση να γκρεμίσουν ότι έχτισαν τον τελευταίο καιρό. Πρόθεση θα είναι ένα γρήγορο γκολ και να «καθαρίσει» όσο νωρίτερα γίνεται το παιχνίδι και να μην επιτρέψει στην αντίπαλό του να πιστέψει σε κάτι καλό.

Comments
To Top