ΑΝΤΡΕΣ

Δύσκολη αλλά πολύτιμη!

Μια δύσκολη νίκη πήρε η ομάδα μας με το «στενό» 1-0, κόντρα στην Αναγέννηση. Οι ποδοσφαιριστές μας πολύ πίσω σε απόδοση από τα προηγούμενα τους παιχνίδια πήραν τελικά το ζητούμενο παρόλο που μας «καρδιοχτύπησαν».

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα είχε δύο ευκαιρίες με τα σουτ του Μαγκλίτσα και Παπουλή να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ευκαιρία είχε και ο αντίπαλος με το Βάλε να αποκρούει το σουτ. Με υπομονή και επιμονή κόντρα στη διπλή άμυνα ζώνης του αντιπάλου, η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17΄, όταν ο Μαγκλίτσα πήρε το ριμπάουντ μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Ντα Σίλβα και αφού ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς. Μετά το γκολ η ομάδα αν και έριξε «στροφές» εντούτοις βρήκε άλλες δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της με κορυφαία την ευκαιρία του Μαγκλίτσα στο 40΄. Είχε βέβαια η ομάδα μας την κατοχή με 70%, έναντι 30% του αντιπάλου αλλά δεν έβαλε το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» τον αγώνα.

Δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα μας το Β΄ ημίχρονο και ο αντίπαλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός κρατώντας περισσότερο την μπάλα και βγαίνοντας στην επίθεση με σκοπό να ισοφαρίσει. Ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Σεμέδο να παίρνει τη θέση του Χάμπου στο 60΄. Με τη φωτιά «έπαιζε» η ομάδα μας καθώς δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων και έδωσε στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα. Τελικά παρά τα όποια «καρδιοκτύπια» η ομάδα μας πήρε τη νίκη που είναι η έβδομη συνεχόμενη και πολύτιμη.

 

Comments
To Top