ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια!

Προφανώς και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ιδίως άμα η απόδοση είναι κάτω του μετρίου τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα. Απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας επιτυχώς το σερί νικών, ο Απόλλωνας κατόρθωσε να μαζέψει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία, σκοράροντας σχετικά νωρίς. Είναι αλήθεια πως θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, κάτι το οποίο θα βοηθούσε στη διαχείριση του παιχνιδιού. Αντί τούτου, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε τον χειρότερο του εαυτό από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Σωφρόνης Αυγουστή, κινδυνεύοντας μάλιστα να ισοφαριστεί σε μερικές περιπτώσεις.

Ενόψει των αγώνων που υπολείπονται, το σημερινό (28/1) πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους στο Κολόσσι. Ναι μεν στην άσχημη μέρα δεν απωλέσθησαν βαθμοί, αλλά αυτό ήταν ξεκάθαρα θέμα συγκυριών. Αν στην λανθασμένη πάσα του Σεμέδο για παράδειγμα δεν βρισκόταν στη ορθή θέση ο Ρομπέρς ή αν ο Ρίβας έβρισκε καλύτερα την μπάλα στο 90′, ίσως τα δεδομένα να ήταν εντελώς διαφορετικά.

Συγχαρητήρια στον «κυανόλευκο» κόσμο που αψήφησε το κρύο και την απόσταση προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον θρύλο, τραγουδώντας ασταμάτητα μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Comments
To Top