ΑΝΤΡΕΣ

«Θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Αναγεννημένος ο Ζοάο Πέδρο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην έκτη διαδοχική νίκη του Απόλλωνα, με τον Πορτογάλο άσο να μιλάει για την επιστροφή της ομάδας του στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η εξαιρετική παρουσία του Ζοάο Πέδρο που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα δεν πέρασε απαρατήρητη και στην πατρίδα του. Η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo» φιλοξενεί δηλώσεις του άσου του Απόλλωνα με τον Ζοάο Πέδρο να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στην σελίδα με τους “Πορτογάλους του εξωτερικού”.

«Κέρδισε το πέναλτι για το 1-0, πέτυχε το 2-0 και έδωσε την ασίστ για το 3-0. Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ο πρωταγωνιστής στην έκτη διαδοχική νίκη του Απόλλωνα», σημειώνει η εφημερίδα πριν δώσει τον λόγο στον Ζοάο Πέδρο.

«Δεν ήταν καθόλου άσχημα. Πήγε πολύ καλά το παιχνίδι και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Έπαιζα ως μπακ στο παιχνίδι αυτό, αλλά συνηθίζω να ανεβαίνω και να προωθούμαι, έτσι είδα το κενό που υπήρχε στον χώρο, μπήκα στην περιοχή και είχα την ευκαιρία να σκοράρω», είπε ο άσος του Απόλλωνα για το γκολ που πέτυχε.

«Μου είπαν πολλοί συμπαίκτες μου πως ήταν καιρός να ξανασκοράρω», σχολίασε για το γεγονός πως είχε να σκοράρει από την πρώτη αγωνιστική. Όσο για τη νέα ασίστ (στον Μάγκλιτσα) που έδωσε; «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δίνω πολλές ασίστ, αυτό είναι το δυνατό μου σημείο».

Στα τελευταία ματς ο Ζοάο Πέδρο παίζει στην άμυνα και προβλέπει… εκεί να μένει. «Όταν ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή άρχισα να παίζω πλάι ως μπακ , γιατί υπήρχαν πολλοί τραυματίες στην ομάδα. Μου βγήκε και ήρθε και αυτό το σερί νικών. Νομίζω πως τώρα δεν θα αλλάξω θέση», είπε.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, αλλά όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του «δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, αλλά πώς θα βοηθήσω την ομάδα για να παλέψουμε για τον τίτλο».

Απο: http://www.balla.com.cy/

Comments
To Top