ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Φώτης το βαρόμετρο!

Δεν έχει χάσει τον παραμικρό αγώνα φέτος στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 12 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος και βρίσκεται μόλις 2 γκολ από το ατομικό του ρεκόρ καριέρας με 16 ακόμη αγώνες να υπολείπονται ενώ στην μοναδική συμμετοχή του φέτος στην Ευρώπη σκόραρε και βρίσκεται στην 3η θέση των κορυφαίων «ευρωπαίων» σκόρερ του Απόλλωνα όλων των εποχών.

Ο λόγος για ποιόν άλλο για τον Φώτη Παπουλή που έστω κι αν ακόμη δεν έχει φτάσει τα ψηλά στάνταρ απόδοσης του εντούτοις είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο που και στις μέτριες του παρουσίες η συνεισφορά του στην ομάδα είναι ουσιαστική!

Ο Παπουλής φέτος έχει σκοράρει σε 7 περιπτώσεις το πρώτο καθοριστικό γκολ για την ομάδα μας, επίτευγμα μοναδικό στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ από οποιαδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα δηλ. ποσοστό 30% των συνολικών εκτός έδρας τερμάτων της ομάδας μας ενώ με τον Νταρπισάιρ έχει σκοράρει στα περισσότερα παιγνίδια πρωταθλήματος, σε δέκα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φώτης είναι ο ποδοσφαιριστής των μεγάλων αγώνων κι αυτό αποδεικνύεται από τα στατιστικά του αφού από τα 56 συνολικά γκολ που έχει σημειώσει στο θεσμό του πρωταθλήματος τα 21 δηλ. περίπου ποσοστό 40% έχουν επιτευχθεί σε αγώνες ντέρμπι!

Comments
To Top