ΑΝΤΡΕΣ

«Με ενενηντάλεπτη σκληροπυρηνική υποστήριξη να σπρώξουμε τον ΘΡΥΛΟ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

Aδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Την περασμένη Κυριακή όλοι μας είδαμε και πάλι τη δύναμη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έκανε άλλη μια συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι με αποτέλεσμα κόσμος και παίκτες να ανακτήσουν και πάλι τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Μια νίκη χρυσάφι για πολλούς λόγους και συγκεκριμένα σε ένα γήπεδο αφιλόξενο από κάθε άποψη. Η εχθρική αντιμετώπιση της αστυνομίας σε ΣΕ ΟΛΟ τον κόσμο του Απόλλωνα, οι ψευτομαγκιές και οι ετσιθελισμοί των σεκιουριτάδων αλλά και όλο το σινάφι της πρωτεύουσας γενικά μας απέδειξαν ότι τίποτα δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Ήθελαν να μας κάνουν ξεκάθαρο το γεγονός ότι θα έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας δυσκολέψουν , φυσικά και αυτοί με τη σειρά τους είδαν ότι όσο μας πολεμάνε τόσο δυναμώνουμε, ότι εμείς έχουμε μάθει με μια μικρή ‘’φλόγα’’ να κάνουμε ’’πυρκαγιές’’ και έχουμε αποδείξει πάμπολλες φορές ότι σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.

Κατά τα άλλα Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ και γενικότερα ο γαλανόλευκος κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έδωσαν βροντερό παρόν στο πέταλλο κάνοντας τους πάντες να παίρνουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ σημειώσεις. Ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ακόμα καλύτερες παρουσίες και αυτό εξαρτάτε από όλους μας γι’αυτό καλούμε κάθε αδερφό να δίνει τη ψυχή του στο γήπεδο και να μη παρακολουθεί τον αγώνα σαν να είναι στο θέατρο.

Παραμένουμε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι στη δύσκολη συνέχεια κτίζοντας σε αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα όπου η τάξη σε πολλά θέματα αποκαταστάθηκε ειδικά μετά και από την επάνοδο της ομάδας. Όσο γι’αυτό ευχαριστούμε τον τεράστιο Σοφρώνη Αυγουστή που έβγαλε το φίδι από την τρύπα εκεί που όλοι έκαναν τις πάπιες, τον ευχαριστούμε που έδειξε ότι η αυθεντική ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ μαγκιά μπορεί να πάει κόντρα στα πάντα φτάνει να υπάρχει μυαλό και ψυχραιμία. Εμείς θα είμαστε εκεί σε όλα, σε λύπες και χαρές.

Προχωρούμε με το επόμενο παιχνίδι με ερμή στο Τσίρειο όπου καλούμαστε να κατατροπώσουμε την ομαδούλα αυτή που στη σύντομη παρουσία της στην Α Κατηγορία έχει καταφέρει να βρομιστεί όσο λίγοι. Πάμε με ενενηντάλεπτη σκληροπυρηνική υποστήριξη να σπρώξουμε τον ΘΡΥΛΟ στη νίκη απέναντι στην ομάδα των περίεργων παιχνιδιών ,στην ομάδα που διαθέτει έναν πρόεδρο που διατάζει μέχρι και την αστυνομία, έναν πρόεδρο που όλοι ξέρουν το ποιόν του αλλά όλοι σφυρίζουν αδιάφορα όταν προκαλεί με κάθε τρόπο. Κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ είναι ευπρόσδεκτος στους Συνδέσμους τις ημέρες πριν και στο pre game του ερχόμενου Σαββάτου για ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα με όλα τα συναφή.

Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε αδέρφια, έχουμε την ευκαιρία στους επόμενους αγώνες να κτίσουμε περισσότερα, πάμε να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη κάνοντας πράξη το χρέος μας για άλλα 90 λεπτά. Ασταμάτητη φωνή , περήφανη εκπροσώπηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ και της ΛΕΜΕΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Υ.Γ. : Υπενθυμίζουμε το Σάββατο στις 15:00 δίνουμε το παρόν μας στο κλειστό μας γήπεδο για τον αγώνα βόλευ με την αελ , βοηθάμε με τον τρόπο μας την ομάδα για αυτό τον σημαντικό αγώνα.

Comments
To Top