ΑΝΤΡΕΣ

Κλείνει μέρος της Δυτικής!

Ποινή διεξαγωγής ενός εντός έδρας αγώνα με κλειστό μέρος του κάτω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας επέβαλε στον Απόλλωνα ο Αθλητικός Δικαστής.

Η τιμωρία θα έχει ισχύ στον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, ως εκ τούτου η ομάδα μας θα εκτίσει την ποινή στον αγώνα με τον Ερμή εντός έδρας την Κυριακή(22/1)!

Αναλυτικά οι ποινές που δέχθηκε η ομάδα μας:

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή κλεισίματος μέρους του κάτω διαζώματος της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου για ένα αγώνα και πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση:Πρόστιμο.

(γ) για ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση:Πρόστιμο.

(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της   Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016-2017. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18 ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

Οι ποινές τις πήρε η ομάδα μας για τον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2016-2017 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/07.01.2017.

 

Comments
To Top