ΑΝΤΡΕΣ

Καλησπέρα και καλή βραδιά!

Σπουδαία νίκη μετά από καλή εμφάνιση αφού εκεί που έπεσε η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας βρήκε τον τρόπο και πήρα το διπλό.

Με φόρα ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας παίρνοντας την κατοχή του αγώνα και προσπαθούσε να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρει. Προειδοποίησε στο 10’με το δοκάρι του Παπουλή, για να βάλει το γκολ με τον Σαρδινέρο στο 14΄, όταν μετά από ωραία πάσα του Μαγκλίτσα ο Σαρδινέρο δεν λάθεψε και πλάσαρε τον εξερχόμενο Παναγή για να κάνει το 1-0. Η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο ρυθμό χάνοντας και άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Μαγκλίτσα στο 35΄. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλησε στο ίδιο τέμπο με την ομάδα μας να ολοκληρώνει προηγούμενη το ημίχρονο. Αξιοσημείωτο στατιστικό του Α΄ημιχρόνου είναι ότι η ομάδα μας υπερτερούσε στην κατοχή με 65% έναντι 35% του αντιπάλου.

Ποιο δυνατά μπήκε ο αντίπαλός στην επανάληψη που ήταν πίσω στο σκορ, ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει ρυθμό. Τελικά στο 61΄μετά από κόρνερ του αντιπάλου δεχθήκαμε την ισοφάριση. Η ομάδα μας ήταν εντελώς αλλαγμένη προς το χειρότερο στην επανάληψη και μέχρι το 65΄δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον αντίπαλο που έχασε κλασσική ευκαιρία για να κάνει τα τέρματα του δύο. Ο αγώνας κυλούσε στην «κόψη του ξυραφιού» με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν και τους προπονητές να κάνουν τις αλλαγές τους για να βοηθήσουν τις ομάδες τους. Με τον Σαρδινέρο και πάλι να κάνει άνω κάτω την άμυνα της Ομόνοιας, η ομάδα μας προηγήθηκε στο 82΄με 2-1, αφού ο Ισπανός μετά από τον ωραίο του συνδυασμό με τον Πέδρο έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Η ομάδα μας κράτησε τη μεγάλη νίκη και πήρε το σπουδαίο τρίποντο.

Comments
To Top