ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακός δαίμονας!(video)

Συνολικά, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ 50 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 22 φορές, ποσοστό 44%, έχασε 15 φορές ενώ τα υπόλοιπα 13 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 76-66.
Εκτός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ 21 φορές σε αγώνες Α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 7 φορές, ποσοστό 33%, έχασε 7 φορές ενώ τα υπόλοιπα 7 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ΑΕΚ προηγείται με 35-31.

Από την περίοδο 2011/12 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας μετράει 1 νίκη, 3 ήττες και μια ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 20%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 5 γκολ (1 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 12 γκολ (2,4 γκολ ανά αγώνα) ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο μια φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τα 2 από τα 5 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις τρεις φορές που η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη δύο φορές ενώ στην άλλη ο αγώνας έληξε ισόπαλος. Στην μια φορά που η ομάδα μας προηγήθηκε από το α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει και τη νίκη.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης έχει σκοράρει μόνο ο Πέδρο και ο Γκίε!

Η προϊστορία κόντρα στην ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης από το 2011/12 και μετέπειτα:

 

 

 

To Top