ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στην ΑΕΚ!

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας μας επί της ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες σημειώθηκε την περίοδο 2008/09 με 5-1 με σκόρερς τους Σαγκόι (2), Αβραάμ, Ρίσσο και Μπαμπαγκίτα.

Η μεγαλύτερη μας ήττα από την ΑΕΚ σημειώθηκε την περσινή περίοδο με 6-1, ενώ τα περισσότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκαν την περίοδο 1998/99 όταν κερδίσαμε με 5-3!

«Δήμιος» της ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνες ήταν ο Πάμπος Πίττας και ο Γκαστόν Σαγκόι με 3 γκολ ενώ μαζί με τον Κιρστέα είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν να σκοράρουν 2 γκολ σε ένα αγώνα εκτός έδρας!

Το 1ο γκολ του Απόλλωνα επί της ΑΕΚ Λάρνακας εκτός έδρας σημείωσε ο μεγάλος Σλάταν Τσέποβιτς στις 13 Μαίου, 1995 στην πρώτη μας ήττα από την ΑΕΚ με 4-1.

Ο τελευταίος Κύπριος ποδοσφαιριστής μας που σκόραρε εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Αντρέας Αβραάμ στις 1 Φεβρουαρίου, 2009 στην νίκη μας με 5-1!

Ο τελευταίος Κύπριος ποδοσφαιριστής που σκόραρε και στον Α’ και Β’ γύρο του πρωταθλήματος είναι ο Κρίστης Θεοφίλου την περίοδο 2005/06. Το σκορ που έχει παρουσιαστεί πιο πολλές φορές είναι το 2-0 το οποίο έχει εμφανιστεί τέσσερεις φορές δύο σε νίκη της ΑΕΚ και δύο σε νίκη του Απόλλωνα!

To Top