ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Αξιοποιήστε τους επιτέλους!

Έχουμε να λέμε για τα «φυτώρια» των ακαδημιών μας και ότι η ομάδα μας βγάζει νεαρά ταλαντούχα παιδιά. Ναι, είναι γεγονός αλλά μέχρι στιγμής δεν είδαμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι. Αν αναλογιστούμε, ότι «γεμίσαμε» τις υπόλοιπες ομάδες με δανεικούς, τότε αυτοί που έμειναν έπρεπε να πάρουν ευκαιρίες.

Αντί αυτού λοιπόν, αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής του Ρέινολντς και τη χρησιμοποίηση του Πίττα στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα και μετά τον παραγκωνισμό του, τότε στο σημείο αυτό πήραμε βαθμό απροβίβαστο. Κάντε κάτι κύριοι…τους ξεχάσατε στον πάγκο, τους διαχειρίζεστε λανθασμένα και όταν θα κληθούν να βοηθήσουν θα είναι ανέτοιμοι.

Πίττας, Καρό, Ρέινολντς, Λεωνίδας Κυριάκου και άλλοι που προπονούνται με την πρώτη ομάδα δικαιούνται ευκαιρίες και όχι δανεισμούς. Κάποιοι από αυτούς είναι οι κορυφαίοι στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων Νέων και Ελπίδων. Στη χθεσινή ισοπαλία της ομάδας μας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ήταν στον πάγκο εκτός από τους τέσσερις προαναφερθέντες και ο Μάριος Ανδρέου με τον Εύδωρα Συλβέστρο. Ξυπνάτε επιτέλους!

To Top