ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όταν προσπαθείς να παραποιείς αυτά που δείχνει η τηλεόραση…»

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και τον απόηχο του, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Ταξιδέψαμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο Απόλλωνας, είχαμε καλή παρουσία όπως τα τελευταία χρόνια, αλλά για κάποιους παράγοντες χάνουμε τις νίκες. Ο Απόλλωνας μεγαλώνει και σε κάποιους δεν αρέσει. Προηγηθήκαμε με ένα εύκολο πέναλτι όπως είπε ο συνάδελφος. Στη συνέχεια πίεσε το ΑΠΟΕΛ. Τουλάχιστον εμείς δεν παραποιούμε αυτά που δείχνει η τηλεόραση και έγιναν πολλά πράγματα για να ισοφαρίσει το ΑΠΟΕΛ».

Για το πώς βλέπουν τα πράγματα και την διαιτησία

«Φαίνεται πως σε κάποιους δεν αρέσει ούτε και ένα σφύριγμα εναντίων . Ίσως η ιστορική ατάκα του Πρόδρομου το 50-50, να έχει κάνεις μαζί του. Σε ότι αφορά τις κράμπες, οι παίκτες μας από την υπερπροσπάθεια κουράστηκαν αλλά δεν έχουν την ασυλία του Καρλάο και τους Μοράις σε κάθε παιχνίδι να μην δέχονται κάρτες. Όταν προσπαθείς να παραποιείς αυτά που δείχνει η τηλεόραση… Δεν υπάρχει περίπτωση να φιμώσουν τον Απόλλωνα, να το καταλάβουν καλά, έχουμε και εμείς ιστορία και κόσμο. Για τα εύκολα πέναλτι, πριν ένα χρόνο ο Καβενάγκι πήρε 10 σε ένα γύρο. Προσπάθησαν να φτιάξουν μια ιστορία για τον βάλε για το μεσαίο δάχτυλο, να θυμίσουμε τι είχε κάνει ο Ντε Βινσέντι. Να δούμε τι κάνει η μια ομάδα και μετά να προσπαθούμε αντί να τα φορτώσουμε στον άλλο. Εγώ πρώτη φορά άκουσα για εύκολο ή δύσκολο πέναλτι. Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο. Όπως σεβόμαστε την ιστορία του ΑΠΟΕΛ, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο βάσει τίτλων, να σεβαστούν και τον Απόλλωνα».

Για την διαιτησία:«Ο κόσμος τα βλέπει όλα, πρέπει να τους τα λέμε και την Δευτέρα το πρωί; Όταν προσπαθούν να μας πουν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την χθεσινή διαιτησία, τι να πούμε. 100% καθόρισε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Θα εκφράσουμε την απογοήτευση μας για την χθεσινή διαιτησία. Ο Απόλλωνας να γνωρίζουν όλοι πως θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».

Για την παρουσία του κόσμου:«Ευχαριστώ τον κόσμο που έδωσε το παρών του χθες, δυστυχώς δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης, θα προσπαθήσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για την φάση με τον Καρλάο:«Τι περίμενες να πει ο Νεκτάριος; Αν πιστεύει έτσι, έτσι έγινε. Τα πάντα παραποιούνται. Εμείς υποστηρίζουμε αυτό που ανακοινώσουμε και δεν ισχύει πως ήταν με τον Κίσσα. Για να είμαστε ξεκάθαροι, στον Απόλλωνα μάθαμε να χάνουμε και να λέμε συγχαρητήρια, για το ήθος και την αξιοπρέπεια δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Να ευχηθώ και του Νεκτάριου χρόνια πολλά για τα γενέθλια του».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:«Σεβόμαστε την Ανόρθωση, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν μας αποπροσανατολίζει η κατάσταση της. Θα την φιλοξενήσουμε όπως της αρμόζει και θα την σεβαστούμε».

Για την συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας:«Θα θέσουμε τις απόψεις για θέματα της διαιτησίας και την έντονη δυσαρέσκεια μας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την διαιτησία. Είναι από πέρσι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:«Θα δούμε το πρόβλημα με τον Μάριο Στυλιανού. Ο Μακρίδης, ο Ντουντού είναι εκτός. Όσοι ήταν χθες στην αποστολή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται και στην αποστολή του αγώνα με την Ανόρθωση».

To Top