ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Άδικη ισοπαλία για την ομάδα μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο που ήταν σε ετοιμότητα κι όποτε χρειάστηκε καθάρισε τον όποιο κίνδυνο υπήρχε.

Νούνο Λόπες: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.Κέρδισε σχεδόν όλες τις μάχες από τον αντίπαλο του.Δεν κινδυνέψαμε από την πλευρά του σχεδόν καθόλου.Επιθετικά δεν φάνηκε πολύ αλλά σε τέτοια παιχνίδια δεν γνωρίζουμε και τι εντολές υπάρχουν.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Αγωνίστηκε σε ένα πρωτόγνωρο ρόλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα πήγε περίφημα.Έκλεινε σωστά με την εμπειρία του και δεν νικήθηκε πολλές φορές.Επιθετικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν βοήθησε.

Αγγελής Αγγελή: Πολύ καλός ο Αγγελής στο δεύτερο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του.Έπαιξε σωστά τους 2 φορ του αντιπάλου και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον παρτενέρ του.

Πάολο Βινίσιους: Καλή εμφάνιση και από τον Πορτογάλο.Δεν είχε προβλήματα με τους αντιπάλους επιθετικούς και όπως προανάφερε είχε καλή συνεργασία και με τον έτερο κεντρικό αμυντικό.Στα συν του πως στα τελευταία παιχνίδια έχει μηδενίσει τις επιπολαιότητες.

Εστεπάν Σακέτι: Έτρεξε μάρκαρε έκλεισε χώρους και έβαλε δύναμη και ως συνήθως υπερβάλλοντα ζήλο.Από τους καλύτερους!

Άλεξ ντα Σίλβα:Επωμίστηκε την οργάνωση του παιχνιδιού αλλά είχε και αμυντικά καθήκοντα.Στην φάση του πέναλτι βγάζει μια μαγική πάσα και στην συνέχεια παίρνει το τόπι και το καρφώνει στην γωνία.Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος.

Φώτης Παπουλής:Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ πως ο Φώτης μπήκε σε καλούπια από τις οδηγίες του προπονητή και ακολούθησε κατά γράμμα τις εντολές του.Μετά το 0-1 περίμενα να βγάλει περισσότερες αντεπιθέσεις ο ίδιος,κάτι που δεν έγινε.

Μίγκελ Μπεντόγια:Έπαιξε όσο μπορούσε την θέση.Ήταν φανερό πως δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στον βαθμό που ήθελε.Σε θέμα τακτικής μάλλον ο προπονητής θα είναι ικανοποιημένος αφού η προσπάθεια του ήταν εμφανής.Όταν μετατέθηκε στον άξονα προσπάθησε να βγάλει την σωστή αντεπίθεση αλλά δεν τα κατάφερε για πολλούς λόγους.

Άντον Μάγκλιτσα:Πίεσε ψηλά,δεν άφηνε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι από πίσω και αυτό βοηθούσε στην άμυνα.Κέρδισε το πέναλτι,αλλά μετά έχασε μια απίστευτη ευκαιρία.Όταν έχει την μπάλα φαίνεται να έχει πολλή άγχος και πίεση.Πρέπει να χαλαρώσει για να βγάλει στο γήπεδο τον κίλλερ που ξέρουμε.

Άμπραχαμ Γκίε:Δεν ήταν στην μέρα του ο Γκίε και φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό.Στα καθήκοντα του  στο παιχνίδι με κατοχή στον αντίπαλο τα πήγε περίφημα.

Ζοάο Πέδρο: Μπήκε σαν δεξί χαφ,μετατοπίστηκε σε δεξί μπακ και δεν έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα αφού ξέρει την θέση.Αμυντικά πήγε καλά,επιθετικά ελάχιστα.

Χάμπος και Σαρδινέρο αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής:Παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 και με μια έκπληξη στο αριστερό άκρο.Έκλεισε τους επικίνδυνους εξτρέμ του αντιπάλου και τους 2 σέντερ φορ.Μέχρι το γκολ η ομάδα λειτούργησε άψογα.Μετά το γκολ αμυντικά πήγαμε πολύ καλά αφού ο αντίπαλος μόνο με γιόμες απειλούσε αλλά επιθετικά υστερήσαμε αφού δεν βγάλαμε μια καλή αντεπίθεση,για να τελειώσει το παιχνίδι.Σε γενικές γραμμές το κοουτσάρισμα ήταν καλό,όπως και το διάβασμα του αντιπάλου.

To Top