ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην εθνική Παίδων U15 ο Ζαντής!

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Παίδων Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Ζαντής. Ο Ζαντής, παρόλο που είναι στην ηλικία των U15, αγωνίζεται με την ομάδα των U16, ενώ πρόσφατα κλήθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή να ενισχύσει την ομάδα των U18 στο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους φιλικούς αγώνες, η Εθνική μας ομάδα θα πραγματοποιήσει τέσσερις προπονήσεις. Οι προπονήσεις θα γίνουν στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου στο Κοινοτικό γήπεδο Τερσεφάνου με ώρα έναρξης των προπονήσεων στις 14:30. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις 13:45.

Οι διεθνείς φιλικές υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-15 με αντίπαλο την Εθνική Αυστρίας.Οι αγώνες θα γίνουν στις 6 και 8 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος αγώνας, στις 6 Δεκεμβρίου θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου “Τάσος Μάρκου” στις 14:30 και ο δεύτερος αγώνας στις 8 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου στις 11:00 το πρωί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής θα μπορούσε να καλέσει κι άλλους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές μας καθώς οι ομάδα των U15 βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μας. Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε αυτό να γίνει!

To Top