ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πήδηξε στο «Θεό» και τους κάρφωσε!(video)

Το www.apollon365.news γυρνάει το ρολόι του χρόνου 31 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική περίοδο 1985/86! Στις 23 Νοεμβρίου, 1985 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Απόλλωνας, υπό τις οδηγίες του Τσέχου προπονητή Γιοζέφ Ζάτινα, αντιμετώπισε στο Τσίρειο  στάδιο το ΑΠΟΕΛ  του Τέρρι Μακ Ντέρμοντ, του Ιαν Μουρς των αδελφών Παντζιαρά του Γιάννου Ιωάννου κ.α.

Ο αγώνας είναι συναρπαστικός και κρίνεται από μια γκολάρα του αρχηγού Γιαγκουδάκη ο οποίος εκμεταλλευόμενος την καλοζυγισμένη σέντρα του Χρίστου Κουτσοκούμνη από δεξιά κάνει ένα απίστευτο και εξωπραγματικό άλμα και καρφώνει με θεαματικό τρόπο με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Γιώργου Παντζιαρά αναγκάζοντας τον μετέπειτα πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στην μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα!

Για την ιστορία ο Απόλλωνας την περίοδο εκείνη τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας κάτω από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, ομάδες που αντιμετώπισε την ίδια περίοδο και στο θεσμό του κυπέλλου αποκλείοντας την Ομόνοια στα ημιτελικά και κερδίζοντας το ΑΠΟΕΛ στον τελικό!

 

 

 

 

To Top