ΣΤΙΓΜΕΣ

Eπίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, τον Τεχνικό της ομάδας μας κ.Εμάνουελ, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννα Αλαβανία τους ποδοσφαιριστές Αμπραχάμ Γκίε, Χαράλαμπο Κυριάκο, Μιχάλη Παπαστυλιανού και Νούνο Λόπες, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (22/10) το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης.
Οι ποδοσφαιριστές αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε θέματα ρατσισμού, ενώ ακολούθησε διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές , η όποια αυτή ήταν στην Γαλλική και Αγγλική γλώσσα.

Ακολούθησε εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τα παιδιά του σχολείου τα οποία τραγούδησαν άπταιστα στα Γαλλικά και Αγγλικά στέλλοντας το μήνυμα της ισότητας, προϊόν της εξαίρετης δουλειάς την οποία επιτελούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τους οποίους και συγχαίρουμε.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας μας ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πέδρο Εμάνουελ παρέδωσε στo διευθυντή του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα και θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2016-2017.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του ου Δημοτικού Σχολείου Ερήμης για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

To Top