ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν vs Ίντερ! (Φώτος)

Δείτε το τεράστιο κορεό των οπαδών της Μίλαν στην Curva Sud του “San Siro”, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 30χρονη προσφορά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους “ροσονέρι”, ενόψει και της επικείμενης αλλαγής ιδιοκτησίας.

ως, ακόμη και μέσα στο Δεκέμβρη (13/12) να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο γκρουπ των Κινέζων επιχειρηματιών, σηματοδοτώντας το τέλος της ηγεμονίας του “Καβαλιέρε” στους “ροσονέρι”.

Και οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την 30χρονη (1986-2016) προσφορά του Μπερλουσκόνι στην ομάδα. Πριν το ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ σχηματίστηκε ένα τεράστιο κορέο στην Curva Sud του “San Siro” με τον “Καβαλιέρε” να κρατά τα τρόπαια της ομάδας.

Αντίστοιχο κορεό, εξίσου πανέμορφο, σχηματίστηκε κι από τους οπαδούς της Ίντερ. Σε αυτό αναγραφόταν το μήνυμα “i pussee bej”, το οποίο στη μιλανέζικη διάλεκτο σημαίνει: “Οι πιο όμορφοι”.

Αλλά και μια πανέμορφη πανοραμική φωτογραφία που δείχνει ότι ακόμη και ντέρμπι δύο ομάδων της ίδιας πόλης μπορεί να διεξαχθεί με παρουσία οπαδών και των δύο:

 Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

To Top