ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιβλητικό πέρασμα από το ΓΣΖ!

Απλά, όμορφα και ωραία η ομάδα μας πήρε τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα με 6-0 και έφτασε πλέον τους 22 βαθμούς και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και κατάφερε μόλις στο 3΄να σκοράρει με τον Παπουλή. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και ευτύχησαν στο 10΄να ζευγαρώσουν τα τέρματα μας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντα Σίλβα, μετά που ο Γκίε ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε η ομάδα μας και πέτυχε και τρίτο γκολ στο 20΄με ωραίο πλασέ του Παπουλή και πάλι, ενώ στο ίδιο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή που ήταν αναγκαστική με τον Πίεχ να παίρνει τη θέση του Γκίε. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλησε με πιο σημαντικό στοιχείο τον τραυματισμό του Βασιλείου που αντικαταστάθηκε από τον Γκόμες στο 40΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με την ομάδα μας να ελέγχει τον ρυθμό και να χάνει ευκαιρίες για τέταρτο γκολ, κάτι που έγινε στο 55΄ με τον Μαγκλίτσα. Στο 60΄ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε την τρίτη του αλλαγή περνώντας τον Ζοάο Πέδρο στη θέση του Μπεντόγια. Το πέμπτο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 70΄μετά από εκπληκτικό σουτ του Πίεχ μέσα από την περιοχή. Στο 84΄ η ομάδα μας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τον Χάμπο να σουτάρει από τα τριάντα μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του αντίπαλου τερματοφύλακα κάνοντας τα τέρματα μας έξι. Πλέον η σκέψη όλων μας είναι στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) για την 12η αγωνιστική.

To Top