ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιβάλλεται το τέταρτο σερί τρίποντο!

Σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν την τέταρτη σερί νίκη, η οποία θα τους ανεβάσει από κάθε άποψη, κυρίως βαθμολογικά. Πιθανότατα, μάλιστα με το τέλος της αγωνιστικής να ανέβουν ένα ή δυο σκαλοπάτια πιο πάνω, αλλά και αυτό να μην συμβεί, θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας και ειδικότερα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Το παιχνίδι στο ΓΣΖ κρύβει παγίδες και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική μας ηγεσία. Στα δυο τελευταία παιχνίδια (με τη Δόξα και τον Εθνικό) τράβηξαν τα πάνδεινα μέχρι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και δεν θέλουν με τίποτε να βιώσουν παρόμοια αγωνία.

Ο στόχος είναι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα μας βάλει σε θέση οδηγού, για να ελέγξουν και πιο εύκολα τον ρυθμό του αγώνα. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, οι επιλογές του Πέδρο Εμανουέλ θα είναι αυξημένες. Ο Βινίσιους εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Αγγελή ξεπέρασε τα προβλήματα του και όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι πανέτοιμος.

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν αυτή την εβδομάδα και οι Γκόμες, Πέδρο και Λόπες. Πολύ πιθανό ένας ή δυο από τους τρεις τελευταίους να πάρουν σήμερα χρόνο συμμετοχής.

To Top