ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Απόλλωνας είναι ιδέα»!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε το Σωματειο μας, παρουσιάζοντας το νέο τμήμα του με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ».

«Ήταν η πιο εύκολη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Σωματείου, μετά από εισήγηση του Ανδρέα Ηροδότου. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Απόλλωνας είναι ιδέα και προσφέρει στην κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Μαρίνος Ευσταθίου.

Ο  υπεύθυνος του τμήματος Σάββας Λαζάρου επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Μαρίνο Ευσταθίου και τον Ανδρέα Ηροδότου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα άτομα με κινητικές αναπηρίες και να τους καλέσω να έρθουν όλοι κοντά, να πετύχουμε τον κοινωνικό στόχο».

Ο προπονητής Στέργιος Ξυστούρης τόνισε: «Είναι τιμή μου. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχει παρόν και μέλλον η ομάδα. Στόχος επίσης είναι να πρωταγωνιστήσουμε».

Ενώ τέλος ο αρχηγός της ομάδας Χριστάκης Ιωάννου δήλωσε: «Στόχος μας είναι να διώξουμε την… κατάρα από πάνω μας. Να περάσουμε το μήνυμα ότι απλά δεν μπορούμε να περπατήσουμε.  Τέσσερις ομάδες μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι κανονισμοί θα είναι σχεδόν οι ίδιοι όπως στους αγώνες καλαθόσφαιρας».

 

To Top