ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερωτηματικά σε άμυνα και επίθεση…

Η προετοιμασία της ομάδας μας  για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (20/11)  στη Λάρνακα συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Με εξαίρεση τον Μακρίδη, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Γκόμες, Πέδρο και Λόπες που ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους και έχουν τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή τους.  Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά  για το πώς θα παραταχθεί ο Απόλλωνας στη Λάρνακα. Ερωτηματικά που ουσιαστικά αφορούν παίκτες και όχι σχήμα, αφού αυτό φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει». Και κόντρα στους νεοφώτιστους, η ομαδα μας  θα αγωνιστεί με 4-4-2. Τα ερωτήματα είναι δύο τη δεδομένη στιγμή. Ποιο δίδυμο θα επιλέξει ο  Πέδρο  Εμανουέλ για το κέντρο της άμυνάς του; Ο Βινίσιους εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται. Ο Αγγελή επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ήταν βασικός με τον Εθνικό, τα πήγε καλά μετά που βρήκε τα πατήματά του. Ο Ρομπέρζ έχει ξεκινήσει και στα 10 παιγνίδια πρωταθλήματος. Έχασε μόνο τα 45 λεπτά με την Αναγέννηση, που αποχώρησε τραυματίας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα για πρώτη φορά φέτος έχει στη διάθεσή του και τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με την επίθεση. Ο Μάγκλιτσα έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία τρία παιγνίδια. Είδε δίκτυα στο πρώτο, δεν ήταν καλός στο δεύτερο και στο τρίτο με τον Εθνικό προσπάθησε πολύ, ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά και πάλι δεν σκόραρε. Ο προπονητής του τον εμπιστεύεται, όμως έχει στη διάθεσή του τον Πίεχ. Ο Πολωνός ξεκίνησε βασικός φέτος μόνο ένα παιγνίδι και περιμένει την ευκαιρία του να παίξει δίπλα από τον Γκίε.

To Top