ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμφάνιση βγαλμένη από τα παλιά!(Φωτορεπορτάζ)

Παίζοντας εξαιρετικά, με πάθος και θέληση αλλά και με το αστείρευτο τους ταλέντο να μην έχει εκλείψει οι Παλαίμαχοι της ομάδας μας, έκαναν περίπατό το επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, απόψε (16/11) στο βοηθητικό του Τσιρείου κερδίζοντας με 5-0, σκορ ημιχρόνου 2-0, ενώ ο πρώτος αγώνας έληξε 1-1.

Οι λίγοι που βρεθήκαμε στο γήπεδο απολαύσαμε ένα Απόλλωνα από τα παλιά, τότε που «κεντούσαμε» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Μ΄ένα Πάμπο Πίττα να «καταπίνει» χιλιόμετρα και να σερβίρει δύο τέρματα στο Μάριο Χαραλάμπους που με ισάριθμες κεφαλιές σκόραρε, ένα Τσολάκη να κάνει ξανα αυτό που ξέρει καλύτερα, ένα Λάκη Αθανασίου να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα με άψογο σουτ έξω από την περιοχή αλλά και τους υπόλοιπους να παίζουν σαν έφηβοι η ομάδα μας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκυπρίου Κυπέλλου Βετεράνων Κύπρου. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Μ.Χαραλάμπους(2), Π.Πίττας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, Α.Τσολάκης και Λ.Αθανασίου.

Η συνέχεια θα είναι στις 30 Νοεμβρίου όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες που είναι νοκ άουτ και θα γίνουν μετά από κλήρωση και τον τελικό να διεξάγεται στο ΓΣΠ!

 

 

 

To Top