ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα των τμημάτων Καλαθόσφαιρας!

Διεξήχθη το Σαββατοκυρίακο (12,13/11) η έκτη και για κάποιες ομάδες η έβδομη αγωνιστική για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Καλαθόσφαιρας(Κ18,Κ16 και Κ14, σε Άνδρες και Γυναίκες). Ο απολογισμός των ομάδων μας ήταν τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Η ιστοσελίδα μας πάντα δίπλα σε ότι είναι ΑΠΟΛΛΩΝ, θα σας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για τα αποτελέσματα στα τμήματα των Ακαδημιών Καλαθόσφαιρας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:(6η-7η αγωνιστική – (12,13/11)

K18 Ανδρών: Για την 6η αγωνιστική αντιμετώπισε την ΑΕΚ εντός έδρας. Η ομάδα μας νίκησε με 68-61. Η ομάδα μας μετρά τρεις ήττες και τρεις νίκες στο πρωταθλήματα μετρώντας 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Κ18 Γυναικών(Α΄όμιλος): Για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας έχασε με 51-38 εκτός έδρας από τον Ζ’ηνωνα. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, μετρώντας έξι ήττες.

Κ16 Ανδρών(Γ΄όμιλος): Για την 7η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος η ομάδα μας πήρε τη νίκη στα χαρτιά κόντρα στην ομάδα MJ Basket Plus me 20-0. Τερμάτισε στην 5η θέση με 8 βαθμούς μετρώντας 2 νίκες και 4 ήττες. Πλέον η ομάδα μας θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Περιφέρειας και στη Β΄φάση , όπου θα ξεκινήσει από μηδενική βάση σε πρωτάθλημα δύο γύρων. Αναμένεται η κλήρωση των ομίλων.

Κ16 Γυναικών(Β΄όμιλος): Για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΚ εκτός έδρας. Η ομάδα μας έχασε με 56-16. Βρίσκεται στην 5η θέση με 8 βαθμούς, μετρώντας δύο νίκες και 4 ήττες.

Κ14 Ανδρών(Α΄όμιλος): Για την 7η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΑΠΟΠ εντός έδρας. Η ομάδα μας νίκησε 54-31. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρώντας 14 βαθμούς και θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.

Κ14 Γυναικών(Α΄όμιλος): Για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ανόρθωση εκτός έδρας και έχασε με 35-28. Βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς, μετρώντας 2 νίκες και 3 ήττες.

. Στη φωτογραφία η ομάδα των Κ14 Ανδρών, που τερμάτισε στην πρώτη θέση με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας.

 

To Top