ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα με σημαντικές απουσίες!(Φωτορεπορτάζ)

Με πολλές απουσίες αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δέχθηκε την ήττα με 90-66.  Συγκεκριμένα Κορωνίδης, Ντούμαρς και Ντόι ήταν εκτός αποστολής, ενώ αγωνίστηκε με μόλις μία προπόνηση ο νεοαποκτηθείς Ρέινς Κανταριάν που τα πήγε πολύ καλά. Αξιοσημείωτο γεγονός του σημερινού(12/11) ήταν ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι νεαροί της εφηβικής μας ομάδας Γιώργος Χριστοφίδης και Λούκας Καμένος.

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα που έφτασε μέχρι κει τους οκτώ πόντους τρία λεπτά πριν το τέλος του. Στη συνέχεια ο αντίπαλος με συνεχόμενα τρίποντα μείωσε τη διαφορά και το δεκάλεπτο έκλεισε με 18-19 για την ομάδα μας. Στη συνέχεια η ομάδα μας δεν είχε τις λύσεις που έβρισκε με την έναρξη και ο αντίπαλος με ευστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου πήρε τα ηνία του αγώνα και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 36-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας δεν είχε καθαρό μυαλό και σε συνδυασμό με τις λιγοστές επιλογές από τον πάγκο αλλά και την κούραση βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους. Τα τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η ομάδα μας δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Η ομάδα μας (Μακκάμον): Μάρσιαλ 12, Ρέινς 12, Φράνγκλιν 15, Πιττάκας 16, Γεωργίου 7, Χριστοφίδης, Καμένος, Παπέ 4.

Τα δεκάλεπτα: 18-19,36-31,63-48,90-66

 

To Top