ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη με «κυανόλευκες» συμμετοχές!

Με νίκη της Εθνικής μας με 1-0 ολοκληρώθηκε πριν από λίγο  ο καθοριστικός αγώνας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο γήπεδο της Πέτροβατς. Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και οι διεθνείς μας έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Εθνική μας ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο φινάλε της ερχόμενης Δευτέρας, στον αγώνα μας με τα Νησιά Φαρόε. Στο πρώτο ημίχρονο οι διεθνείς μας άρχισαν δυνατά όμως με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία και γενικά η παρουσία ήταν σαφώς καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο. Οι διεθνείς μας με οργανωμένες επιθέσεις κυνήγησαν το γκολ.

Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας να ανοίξει το σκορ. Μετά από εξαιρετικές ενέργειες τελικός αποδέκτης έγινε ο Αλέξανδρος Ιερείδης που έπιασε από κοντά το σουτ όμως το εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 75ο λεπτό ο Νικόλας Ματθαίου με βολίδα νίκησε τον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου, 1-0 για την Εθνική μας.

Ένα σπουδαίο γκολ που αποδείχτηκε αρκετό για να μας χαρίσει μια σημαντική επιτυχία.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Παρασκευά, Ιωάννου, Φιάκκα, Αρτυματά, Ανδρέου, Ιερείδη (88′ Μουστάκης), Χαραλάμπους (90′ Σαθιάς), Νεοφύτου, Κυριάκου, Ματθαίου, Στ. Παντελή (71′ Σιλβέστρος).

Από την ομάδα μας αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Μάριος Ανδρέου και Λεωνίδας Κυριάκου, ενώ ο Εύδωρας Συλβέστρος μπήκε ως αλλαγή στο 71΄.

To Top