ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ήρεμη δύναμη του Θρύλου!

Δεν είναι τυχαίο που η Ουκρανή Μαρίνα Λαβρούκ σε όποια ομάδα αγωνίστηκε στην Κύπρο έχει συνδέσει το όνομα της με τίτλους και επιτυχίες, αφού η ίδια η παίχτρια αποτελεί εγγύηση για όποια ομάδα την έχει στο δυναμικό της. Η ακραία επιθετικός του Sabbianco Απόλλων έχει συμβάλει τα μέγιστα τα τελευταία 2μιση χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και ο σεβασμός που έχουν άπαντες προς το πρόσωπο της είναι τεράστιος.

Παίχτρια χαμηλών τόνων, με τρομερή εμπειρία στο Κυπριακό πρωτάθλημα, είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τις συμπαίχτριες της, το προπονητικό τιμ και γενικά τον κόσμο που παρακολουθεί τη γυναικεία πετόσφαιρα, απασχόλησε έντονα και τον τότε πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναικό, το 2011 και ενώ αγωνιζόταν με την ΑΕΛ έγινε το “μήλο της έριδος” για όλες τις ομάδες στην Κύπρο και σε αρκετές στο εξωτερικό. Παρά την έντονη φημολογία για μεταγραφή της στον Παναθηναικό, όπου την ίδια χρονιά η ελληνική ομάδα απέκτησε και την Κολομβιανή διαγώνιο της ομάδας μας Γιουράννι Ρομάνα, το “ουκρανικό πολυβόλο” κατάφερε να το αποκτήσει η Ανόρθωση και να πανηγυρίσει ένα Κύπελλο το 2012 απέναντι στον Απόλλωνα και το 2013 θα πανηγυρίσει με ευκολία το πρωτάθλημα.

Η Μαρίνα Λαβρούκ έχει πανηγυρίσει 7 τίτλους με την ομάδα μας, 3 σούπερ Καπ (2014, 2015, 2016), 2 Πρωταθλήματα (2014-2015, 2015-2016) και 2 Κύπελλα (2015, 2016) και η διοίκηση της πετοσφαιρικής ομάδας, το σωματείο μας αλλά και ο κόσμος γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο μέρος των επιτυχιών αυτών οφείλεται σε αυτή τη μεγάλη παίχτρια που ονομάζεται Maryna Lavruk η οποία έχει προσφέρει πολλά τόσο στον Απόλλωνα όσο και γενικότερα στη γυναικεία πετόσφαιρα. Η Ουκρανή άσος συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα και έχει πολλά να δώσει ακόμη.

Μια ήρεμη δύναμη στο οπλοστάσιο του Θρύλου όπου στην καλή της μέρα μετατρέπεται σε “πολυβόλο” σκοτώνοντας μια ολόκληρη ομάδα μόνη της και μετατρέπεται σε “δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο”. Η οικογένεια του Sabbianco Απόλλων νιώθει τυχερή που την έχει στη δύναμη της ομάδας!

Πηγή:http://apollonvc.com/

To Top