ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί.

Αναλυτικά:

Αδέλφια Απολλωνίστες,

Με αυτή την Ανακοίνωση επιζητούμε να λάβουμε ΞΑΝΑ θέση επί των όσων εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες μέρες στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά την “αγχωτική” νίκη έναντι του Εθνικού. Έπειτα από Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παν.Συ.Φι. και στην παρουσία εκατοντάδων Μελών, θέσαμε επί τάπητος όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί και ακούσαμε απόψεις και εισηγήσεις αρκετών Μελών κάθε ηλικίας.

Η πίστη μας στην ομάδα αλλά και η υπομονή που επιδείξαμε ήταν εμφανής από την αρχή του πρωταθλήματος. Η παρουσία μας στα γήπεδα κάθε άλλο παρά διχόνοια δεν έφερνε και μάλιστα το ποτήρι άργησε να ξεχειλίσει. Δεν θα τοποθετηθούμε επί των όποιων “τολμηρών” αποφάσεων έλαβε η Διοίκηση κατά καιρούς, όμως δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς απάθειας από μέρους όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επακόλουθο την ομάδα να βγαίνει νωρίς εκτός τροχιάς και τα κάκιστα αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, σπρώχνοντας μας, ενόσω η απόσταση απο την κορυφή μεγάλωνε, σε λύσεις οι οποίες θεωρήσαμε πως θα ταρακουνούσαν τα “λιμνάζοντα νερά”.

Αναγνωρίζουμε τα όποια λάθη μας (μικρά ή μεγάλα) πλην όμως δηλώνουμε με πλήρη υπευθυνότητα πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψουμε το να μετατραπούν οι οργανωμένοι σε αποδιοπομπαίο τράγο επωμιζόμενοι τα όποια διοικητικά ή αγωνιστικά προβλήματα και παραλείψεις. Άλλοι ανάλαβαν τον ρόλο αυτό και οφείλουν να τον διεκπεραιώσουν σωστά, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Όσοι δεν μπορούν, είναι ανεπιθύμητοι.

Το Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, χαίρει της εμπιστοσύνης όλων των Μελών και είναι θέση του πως δεν πρόκειται να δεχθεί παρεμβάσεις από ΚΑΝΕΝΑΝ. Θα συνεχίσει το έργο του και καλεί σε περαιτέρω συσπείρωση από την χθεσινοβραδινή η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ξεκαθαρίζουμε επίσης, πως ουδεμία διαφορά δεν έχουμε να λύσουμε με οποιονδήποτε αγνό οπαδό του Απόλλωνα. Αντιθέτως, επιζητούμε την στήριξη τους, όπου με μπροστάρη και ασπίδα την ΘΥΡΑ 1 θα ακολουθήσουμε την οδό που εδώ και 34 χρόνια μας κρατάει ζωντανούς στη Γαλανόλευκη Λεμεσό: Την δυναμική παρουσία στους Συνδέσμους και στα γήπεδα, δίπλα στον ΘΡΥΛΟ. Γνωρίζουν όλοι καλά την δύναμη της ΘΥΡΑ ΕΝΑ και απόδειξη αυτής, οι παρουσίες μας σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν θα λυγίσουμε. Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κατεβαίνουμε στο γήπεδο πιο τρελαμένοι από ποτέ. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ποτέ δεν ήταν με τον Λυμπουρίδη, τον Παπά, τον Σαββίδη, ή τον Παυλίδη, ποτέ δεν θα είναι με τον Κίρζη… ήταν είναι και θα είναι ΜΟΝΟ με το μεγαλείο που πρεσβεύει ο γαλανόλευκος ΘΕΟΣ . Ήταν είναι και θα είναι ΜΟΝΟ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μέχρι την τελευταία μας πνοή.

Καλούμε τέλος την Διοίκηση, να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και αν θέλει να σταθεί στο ύψος της, να οδηγήσει την ομάδα ψηλά, εκεί όπου ανήκει, και στη θέση την οποία στερήθηκε άδικα εδώ και τόσα χρόνια.

ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΣΕΙΣ;

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

To Top