ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Πρώην «κυανόλευκος» στο στόχαστρο της ΑΕΚ!

Στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί σε αρκετά μέτωπα. Θα ψάξει ενίσχυση τουλάχιστον σε τρεις θέσεις: Κεντρικό χαφ, αριστερό μπακ και επιθετικό. Όσον αφορά λοιπόν στο τελευταίο μέτωπο, η «Ένωση» έχει αρχίσει ήδη να… χαρτογραφεί την εγχώρια αγορά.

Χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα «ψωνίσουν» τελικά από την Ελλάδα, οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν με ενδιαφέρον μια τετράδα επιθετικών (με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας) που αγωνίζονται στη χώρα μας.

Καταρχάς είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μετά την εξαιρετική περσινή του σεζόν (10 γκολ σε 36 ματς) ο Ιρανός έχει ξεκινήσει… ζεστός και φέτος με 3 τέρματα σε 8 παιχνίδια. Δεδομένου λοιπόν ότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι -και παρόλο που ο Πανιώνιος φέρεται να προτιμά να τον δώσει στον ΠΑΟΚ- η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την περίπτωσή του.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο φέρεται να περνάει και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο νεαρός παρακολουθείται από πέρυσι (όταν αποτέλεσε την αποκάλυψη του Πλατανιά) και φέτος έχει επανέλθει δριμύτερος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με 2 γκολ σε 10 ματς. Η περίπτωσή του πάντως λέγεται ότι δουλεύεται περισσότερο για το καλοκαίρι και όχι για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα στα υπόψιν της ΑΕΚ φέρονται να έχουν μπει και οι Τουράμ και Λάμπρου. Ο πρώτος έχει τραβήξει τα βλέμματα με τα τρία γκολ που έχει πετύχει ως τώρα στη Σούπερ Λίγκα, ενώ είχε αποδοτικές σεζόν και στην Κύπρο με τις φανέλες Άρη και Απόλλωνα Λεμεσού. Θα πρέπει όμως να βρεθεί άκρη με την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, από την οποία αγωνίζεται δανεικός στην Κέρκυρα.

Όσο για τον νεαρό επιθετικό του Ηρακλή, που έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και έχει καταγράψει πολύ καλές παρουσίες ως τώρα στα παιχνίδια του «Γηραιού», είναι επίσης μια περίπτωση που (δεδομένης και της νεαρής ηλικίας του) εξετάζεται με ενδιαφέρον.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/

 

To Top