ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Υποψήφιος ο Άλεξ!

Ο ποδοσφαιριστής μας Άλεξ Ντα Σίλβα μαζι με τους Σωτηρίου, Κολοκούδια, Τέτε, Χριστοφή, Ρέγιες, Χριστοδούλου και Γκονσάλβες, πήραν ψήφο διάκρισης στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, για την 10η αγωνιστική.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Για την 1η αγωνιστική Νοεμβρίου 2016, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας περιόδου 2016/2017, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 5&6 Νοεμβρίου 2016, ψήφο διάκρισης στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ποδοσφαιριστές:

Άλεξ Ντα Σίλβα – (Απόλλων)
Πιέρος Σωτηρίου – (ΑΠΟΕΛ)
Γιώργος Κολοκούδιας – (Νέα Σαλαμίνα)
Τέτε – ΑΕΚ
Δημήτρης Χριστοφή – (Ομόνοια)
Ακοράν Ρέγιες – ΑΕΚ
Αντρέας Χριστοδούλου – ( Ομόνοια)
Ίσμα Γκοσλάλβες ( Ανόρθωση)

Ως γνωστό στο ΄Έπαθλο ΄Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, ψηφίζουν 25 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον ‘’Καλύτερο Ποδοσφαιριστή’’ κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Περαιτέρω ο αναδειχθείς ως ο ΄΄Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’, υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με μια κόκκινη ή δύο κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το έπαθλο CALSBERG, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφο που θα πάρει.

Στόχος του Επάθλου CARLSBERG, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την ευγενή άμιλλα και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιγνιδιού στους αγνωστικούς χώρους».

To Top