ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη νίκη με σπουδαία εμφάνιση!(Φωτορεπορτάζ)

Παίζοντας σωστά και μυαλωμένα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα μας πήρε την πρώτη της νίκη με 78-65.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλο και κατάφερε να προηγηθεί με 15-10. Οι άμυνες ήταν σφικτές και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δουν τον αντίπαλό. Από κει και πέρα η συνέχεια έφερε ένα χαλάρωμα στις άμυνες με αποτέλεσμα να δούμε ένα πιο ωραίο παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στα δυο καλάθια. Οι καλαθοσφαιριστές μας ήταν εύστοχοι με τους Φράνκλιν, Πιττάκα αλλά και τον Κορωνίδη να «πυροβολούν» από τα 6,75 με αποτέλεσμα η ομάδα μας να περάσει μπροστά στο σκορ ακόμα και με 15 πόντους. Η ΕΘΑ κατάφερε να μειώσει στο τέλος του ημιχρόνου με 43-34.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 5 πόντους αφού είχε κάποια εύστοχα σουτ και καλύτερες επιλογές στην επίθεση σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας με καλύτερες επιλογές αύξησε τη διαφορά  τέσσερα λεπτά πριν το τέλος στους δέκα πόντους. Με καθαρό μυαλό και ευστοχία η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά και να πάρει στο τέλος το πρώτο της σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα μας (Μακκάμον): Φράνκλιν 25(2), Μάρσιαλ 11(1), Χριστοφίδης, Ντουμάρς 3, Γεωργίου, Πιττάκας 16(4), Κορωνίδης 11(3), Σουλειμάν 1, Καμένος, Παναγίδης, Ντόι 11.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 43-34, 57-52, 78-65

To Top