ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλες μάχες στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ξεκινώντας από τα φαβορί, Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης στον 6ο όμιλο αναμένεται να σφραγίσουν τα εισιτήρια τους, καθώς οι μεν Βεστφαλοί υποδέχονται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι δε Μαδριλένοι παίζουν στη Βαρσοβία με τη Λέγκια. Αμφότερες έχουν από 7 βαθμούς και στον όμιλο το ενδιφέρον εστιάζεται στην πρωτιά και στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση στον 8ο όμιλο, όπου Γιουβέντους και Σεβίλλη φαντάζουν ως τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση (7 βαθμούς και οι δύο). Η «Μεγάλη Κυρία» φιλοξενεί την Λιόν και η Σεβίλλη την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης για τους δύο να αποτελεί έκπληξη.

Στον 7ο όμιλο η αήττητη και μόνο με νίκες Λέστερ δοκιμάζεται στην Κοπεγχάγη χωρίς να αγχώνεται καθώς οι 9 βαθμοί της δίνουν «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τη συνέχεια. Η Κοπεγχάγη αντίθετα καίγεται για τους τρεις βαθμούς, καθώς έχει τους ίδιους βαθμούς (4) με την Πόρτο που λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στη Μπριζ και θέλει να αποκτήσει το πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Τελευταίο αφήσαμε τον 5ο όμιλο όπου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν απόψε. Η Μονακό είναι μεν πρώτη, αλλά με μόλις 5 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Τότεναμ και Λεβερκούζεν με 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα. Ακόμη και η τελευταία ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2 βαθμούς συνεχίζει να ελπίζει! Οι Ρώσοι παίζουν στο Πριγκιπάτο με τους Μονεγάσκους και ελπίζουν ότι θα κάνουν «μπάχαλο» τον όμιλο, ενώ Τότεναμ και Λεβερκούζεν κονταροχτυπιούνται στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια και οι βαθμολογίες:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ – Λεβερκούζεν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μονακό 5
Τότεναμ 4
Λεβερκούζεν 3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισ.
Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ντόρτμουντ 7
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Σπόρτινγκ Λισ. 3
Λέγκια Βαρσοβίας 0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Κοπεγχάγη – Λέστερ
Πόρτο – Μπριζ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λέστερ 9
Κοπεγχάγη 4
Πόρτο 4
Μπριζ 0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Λιόν
Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γιουβέντους 7
Σεβίλλη 7
Λιόν 3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0

To Top