ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάθαμε φακελίτιδα!

Σύμφωνα με φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΚΟΠ, υπήρξε έντονη, ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος, υπήρξε έντονα ύποπτος στοιχηματισμός στο ημίχρονο ότι θα σημειώνονταν συνολικά τουλάχιστον επτά τέρματα (το σκορ στο ημίχρονο ήταν 2-0) ενώ ο στοιχηματισμός έγινε ακόμη πιο έντονος όταν το σκορ έγινε 4-1 και 4-2.

Όπως αναφέρεται στο φάκελο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγινε προσπάθεια να χειραγωγηθεί το αποτέλεσμα του προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

”Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, ήταν τελικά σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένη, όμως, αυτό δεν μας καθιστά λιγότερο ανήσυχους, αφού η στοιχηματική δραστηριότητα στα προαναφερθέντα χρονικά σημεία ήταν ιδιαίτερα έντονη”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο φάκελος της UEFA. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 4-2 υπέρ του Εθνικού.

Ο φάκελος θα σταλεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει.

 

To Top