ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα φώτα στο Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα

Διήμερο με ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όλα τα βλέμματα της 4ης αγωνιστικής συγκεντρώνονται στο Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στον β΄ όμιλο τα πάντα παραμένουν ρευστά αφού και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Νάπολι στην Τουρκία και η νικήτρια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Την ίδια ώρα η Μπενφίκα υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου, με την ουκρανική ομάδα να παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Στο γ΄ όμιλο η Μπαρτσελόνα δείχνει να έχει τελειώσει με την υπόθεση πρώτη θέση και βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία στο Μάντσεστερ. Η Σίτι θέλει μόνο νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες αφού Γκλάντμπαχ και Σέλτικ που παίζουν στη Γερμανία, καιροφυλακτούν για την δεύτερη θέση.

Το 4 στα 4 προκειμένου να παραμείνει καβάλα στο άλογο του 4ου ομίλου θέλει να κάνει η Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη επί της Ροστόφ. Σε απόσταση αναπνοής από τους Μαδριλένους θέλει να παραμείνει η Μπάγερν που δοκιμάζεται στην Ολλανδία με την Αϊντοχφεν, σε έναν όμιλο που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον για την πρώτη θέση.

Τα ίδια ισχύουν και για τον α΄ όμιλο που εξελίσσεται σε κούρσα των δύο. Άρσεναλ και Παρί έχουν ξεφύγει και μένει να φανεί ποια από τις δύο θα πάρει την πρώτη θέση. Οι Λονδρέζοι παίζουν στην έδρα της Λουντογκόρετς και οι Παριζιάνοι στην Βασιλεία.

Το πρόγραμμα

Α΄ Όμιλος
Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν
Λουντογκόρετς-Άρσεναλ

Β΄ Όμιλος
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου
Μπεσίκτας-Νάπολι

Γ΄ Όμιλος
Γκλάντμπαχ-Σέλτικ
Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα

Δ΄ Όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ροστόφ
Αϊντχόφεν-Μπάγερν

Πηγή: http://www.sdna.gr

To Top