ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτες εκφράσεις απο πρόεδρο στα Τρίκαλα!(video)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Αγροτικό Αστέρα, μάζεψε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις!

Το ζήσαμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Ιδιοκτήτης ομάδας, τα “έχωνε” στους παίκτες του, μπροστά σε κοινή θέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γιαλιάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό, στον Εύοσμο, μη αντέχοντας το αποτέλεσμα (σ.σ. τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-1), συγκέντρωσε τους παίκτες του έξω από τα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε φραστικά.

«Είστε ξεφτίλες, σας ρεζιλέψανε! Μας γαμ… και φύγανε! Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας σας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή (σ.σ. Γιώργος Γεωργιάδης). Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει», τους φώναζε, με τον κόσμο που είχε απομείνει στο γήπεδο, να κοιτά αποσβολωμένος.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Ριζογιάννη: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα»!

Πηγή: sdna.gr (βίντεο από το sportrikala.gr)

To Top