ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Άφωνοι από την αγάπη που έχουν αυτά τα παιδιά για τον Απόλλωνα»

Ο Μάριος Αταλιώτης για χρόνια «κυανόλευκος» ρεπόρτερ και μάλιστα εκ Λευκωσίας  σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την παρουσία των φίλων της ομάδας μας προχθές (30/10) βράδυ στο Μακάρειο στάδιο στον αγώνα με την Δόξα…

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ!

Πολύ λίγος ήταν ο κόσμος του Απόλλωνα που βρέθηκε στο Μακάρειο το βράδυ της Κυριακής. Και δεν αδικούμε τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας, με όσα βλέπουν φέτος από την ομάδα τους. Παρ’όλα αυτά, οι μισοί περίπου από τους παρευρισκόμενους, ήταν ένα κομμάτι από τους οργανωμένους. Πραγματικά τα παιδιά ήταν απίστευτα.

Για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν ουτε δευτερόλεπτο να φωνάζουν. Οι περισσότεροι παίκτες σέρνονταν στο γήπεδο και όμως αυτοί τραγουδούσαν και προσπαθούσαν να τους δώσουν κουράγιο. Όσοι βρίσκονταν στην κεντρική εξέδρα, φίλοι της Δόξας αλλά και πολλοί «περίεργοι» ουδέτεροι, έμειναν άφωνοι από την αγάπη που έχουν αυτά τα παιδιά για τον Απόλλωνα.

Σήμερα, μπορεί να μην βγαίνει καθόλου η φωνή τους, αλλά πρέπει να είναι ικανοποιημένοι γιατί έκαναν το καθήκον τους. Χωρίς να παρεκτραπούν, χωρίς να προκαλέσουν, χωρίς να κάνουν οτιδήποτε το αντιαθλητικό. Χαιρόσουν να τους βλέπεις να χορεύουν στην εξέδρα και να σπρώχνουν τους παίκτες. Χίλια μπράβο σε όλους τους.

To Top