ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η ομάδα γράφει ιστορία…»

Συνέντευξη παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του γυναίκειου πετοσφαιρικού Απόλλωνα το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό μας απόκτημα Γιουράνι Ρομάνα Περέα.

Αναλυτικά:

Πανέτοιμη να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα είναι η Κολομβιανή διαγώνιος Γιουράνι Ρομάνα Περέα ή αλλιώς Γιούγιε (Yuye) όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι και οι συμπαίχτριες της.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής η οποία εγκλιματίστηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα και με ανυπομονησία περιμένει το πρώτο της παιχνίδι με την καινούρια της ομάδα, τον Sabbianco Απόλλων. Παίχτρια που αγωνίστηκε στον Παναθηναικό, την Blue Cats Ιαπωνίας, και την Γαλλική Istres, ομάδα όπου ήταν συμπαίχτρια με την άλλη Κολομβιανή της ομάδας μας, την Jessica Angulo..

Καλωσόρισες στην ομάδα μας και στη Λεμεσό. Ποια τα συναισθήματα σου και οι πρώτες εντυπώσεις σου;

Μόλις ήρθα στην πόλη συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για ένα παράδεισο και μετά πηγαίνοντας στο γήπεδο για προπόνηση γνώρισα τις συμπαίχτριες μου, τον προπονητή μου και τους ανθρώπους της διοίκησης και κατάλαβα ότι πάνω απ όλα είναι μια οικογένεια και είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι πολύ μακριά από τη φυσική μου οικογένεια.

Ποια η άποψη σου για την ομάδα ως προς την ποιότητα και το επίπεδο της; Τι έχεις να πεις για το γήπεδο;

Έχω κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα και μου άρεσε πολύ το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις του και ο εξοπλισμός του για τις ανάγκες της προπόνησης. Όσο για την ομάδα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο όπου οι έμπειρες παίχτριες μαζί με τις νεαρές αποτελούν μια καλά στελεχομένη και οργανωμένη ομάδα. Όλες οι παίχτριες προετοιμαζόμαστε για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα η ομάδα γνωρίζω ότι γράφει ιστορία για κάθε τίτλο που παίρνει και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει.

Είσαι έτοιμη να αγωνιστείς με την ομάδα; Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση;

Βέβαια! Προπονιόμουν πολύ σκλήρά στη χώρα μου όλο το καλοκαίρι μέχρι και την ημέρα που έφυγα για Κύπρο. Είμαι σε άριστη κατάσταση και ανυπομονώ να αγωνιστώ και ελπίζω να προσφέρω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα.

Πες μας για το πέρασμα σου από τον Παναθηναικό..

Πραγματικά ήταν πολύ ωραία εμπειρία να αγωνίζομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπου όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ σωστά και στο τέλος πετύχαμε τους στόχους μας..

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Απόλλωνα..

Οι οπαδοί είναι αυτοί που πραγματικά αγαπούν το έμβλημα και τα χρώματα μιας ομάδας. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και όλες οι παίχτριες του Απόλλωνα θα κάνουμε τα πάντα για να σηκώσουμε όλα τα τρόπαια και να υπερασπιστούμε τους τίτλους που πήρε η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

 

To Top