ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Στο Μακάρειο τον Δεκέμβριο του 2003!(video)

Το www.apollon365.news γυρνάει το ρολόι του χρόνου 13 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική περίοδο 2003-04! Στις 6 Δεκεμβρίου, 2003 στο κλείσιμο της αυλαίας του Α’ γύρου ο Απόλλωνας του Ίλιε Ντουμιτρέσκου αντιμετώπισε την Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο στάδιο με την ομάδα μας να βρίσκεται ισόβαθμη στην πρώτη θέση με την Ομόνοια με 33 βαθμούς.

Η ομάδα μας «καθαρίζει» εύκολα τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες σκορπώντας την ομάδα της Κατωκοπιάς στους 5 ανέμους με σκόρερς τους Μάριο Αντωνίου 16’, Μουζαουί 27’, 73’, Σόσιν 56’ και Μπογκτάν 75’ και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ομόνοιας από το ΑΠΟΕΛ παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό στον Α’ γύρο 12 νίκες και μια μόνο ήττα έχοντας την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 4 μόνο γκολ!

Δυστυχώς στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας δέχεται αναπάντεχη ήττα από την Αναγέννηση Δερύνειας στο Τσίρειο και μετά την ήττα αυτή η αγωνιστική παρουσία της ομάδας δεν ήταν ποτέ πια η ίδια αρχίζοντας μια απίστευτη κατηφόρα που δεν είχε τελειωμό!

Για την ιστορία ο Απόλλωνας κατάφερε με χίλια ζόρια και αγκομαχώντας να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας παρέα με την συμπολίτιδα ΑΕΛ, την οποία αξίζει να σημειωθεί, ότι με το τέλος του α’ γύρου προσπερνούσαμε 18 ολόκληρους βαθμούς!

Η σύνθεση της ομάδας μας στον αγώνα με τη Δόξα: Αυγουστή, Μ. Αντωνίου, Ιακώβου, Μπογκτάν, Σίμπικ, Σόσιν, Μουζαουί, Α. Αντωνίου, (Α. Σοφοκλέους 46’), Α. Δημητρίου, (Μίτσιγγας 63’), Αλέξης Πίττας, Θεοφίλου, (Μαραγκός 53’).

 

 

To Top