ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλαγή στη σημαντική νίκη!

Σπουδαία νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17 με αντίπαλο τη Λευκορωσία, στον πρώτο της αγώνα για τον 11ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι αγώνες του οποίοι διεξάγονται στην Πάφο. Ως αλλαγή στον αγώνα έπαιξε και ο «κυανόλευκος» ποδοσφαιριστής μας Μιχάλης Γενεθλίου!

Η Εθνική μας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε δίκαια και έβαλε τις βάσεις για να πετύχει το μεγάλο της στόχο που είναι η πρόκριση στον Elite Round της διοργάνωσης.

Το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα το πέτυχε με κεφαλιά ο Ραουνάς στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα του Χρυσοστόμου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ισοδύναμος με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν ευκαιρίες  για γκολ. Μεγαλύτερη κατοχή μπάλας για Εθνική μας που σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με τους Λουκά, Τουμάζου και Γερολέμου μπορούσε να ανοίξει το σκορ.

Διαφορετικό το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ, κάτι που τελικά πέτυχε στο 55′. Στη συνέχεια,  η ομάδα μας διαχειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο το υπέρ της σκορ, έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα ενώ κάποιες επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων, βρήκαν σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Κωνσταντίνου.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Κ. Κωνσταντίνου, Κ. Σεργίου, Κ. Καραγιάννης, Α. Μιχαήλ, Χρυσοστόμου (71′ Γενεθλίου), Δ. Τουμάζου, Μ. Ιωάννου (76′ Πικής), Π. Λουκά, Γ. Γερολέμου (58′ Κατσαντώνης), Ν. Ραουνάς, Χ. Σιέλης

Αναπληρωματικοί: Ρ. Πιττάτζης, Μ. Χριστοδούλου,  Ε. Ανδρέου, Χ.Σωκράτους.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας το Βέλγιο, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στις 15:00 στα Κούκλια.

 

To Top