ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Να δώσουν και τη ψυχή τους όπως πάντα για τον Απόλλωνα μας»(Φώτο)

Αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, η Κατερίνα Ζακχαίου η παίκτρια της Πετοσφαιρικής μας ομάδας που αγωνίζεται ως δανεική στην ομάδα του Πανναξιακού.

Η Κατερίνα μας μίλησε, για το πώς περνά στην Ελλάδα και στο νησί της Νάξου, την πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος, την επίσκεψη που δέχθηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας μας στην Αθήνα Λούη Πετούση αλλά και το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Κατερίνα πως περνάς πλέον στον νέο σταθμό της καριέρας σου;

Περνώ πάρα πολύ ωραία και είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με την ομάδα αλλά και τους ανθρώπους της που είναι πάντα δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ.

Πρώτος επίσημος αγώνας και πρώτη νίκη εκτός έδρας. Πως ένιωσες;

Δεν το κρύβω ότι είχα άγχος γιατί ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας. Όλοι στην ομάδα το σκεφτόμασταν γιατί ήταν πρεμιέρα. Παρ΄όλα αυτά τα πήγα αρκετά καλά αλλά και ολόκληρη η ομάδα, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων σ΄ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Στο γήπεδο ήταν και ο Πετούσης που βρισκόταν στην Αθήνα. Πως ένιωσες που τον είδες;

Συγκινήθηκα και ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, λες και έπαιζα στο γήπεδο μας στη Λεμεσό. Τον ευχαριστώ για όλα και του αξίζει ένα μεγάλο respect, όπως και σε όλους στην ομάδα που τους ευχαριστώ επίσης πάρα πολύ για ότι έκαναν για μένα.

Η ομάδα μας παίζει ένα Λεμεσιανό ντέρμπι. Θα ήθελες κάτι να πεις στις περσινές συμπαίκτριες σου;

Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, ένα ντέρμπι αφού και οι δύο ομάδες έχουν φέτος τους ίδιους στόχους. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και με συγκέντρωση αλλά και πάθος θα πάρουν τη νίκη. Να δώσουν τη ψυχή τους όπως πάντα για τον Απόλλωνα μας και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Υ.Γ: Μας έστειλε και φωτογραφία το πλοίο της γραμμής που μετακινούνται από τη νησί της Νάξου για τους αγώνες τους.

 

 

To Top