ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα τεράστιο respect!

Καλεσμένη της σημερινής (21/10) μας εκπομπή ήταν η Αφροδίτη Σαρκά η οποία μας μίλησε για όλα τα τεκταινόμενα που αφορούν το τμήμα της Γυναικείας μας Καλαθόσφαιρας.

Αρχικά η Αφροδίτη μας μίλησε για τα νέα της πρώτης ομάδας και μας ανέφερε για την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας, Σταύρου Σταύρου με πολύ εμπειρία στο χώρο της καλαθόσφαιρας. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη ξένη παίκτρια της ομάδας μας, την Αμερικανίδα πλέι μέικερ Cinnamon Lister.

Αξιοσημείωτο γεγονός στα όσα μας είπε, είναι το γεγονός ότι οι Κύπριες μας παίκτριες παρά το ότι αρκετές απ΄αυτές δέχθηκαν χρηματικές προτάσεις για μεταγραφή εντούτοις παρέμειναν στην ομάδα μας και αγωνίζονται για τη φανέλα του Απόλλωνα μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!

Στα υπόλοιπα μας τόνισε τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα και ευχαρίστησε το Σωματείο μας για τη βοήθεια που δίνει στο οικονομικό. Επίσης αναφέρθηκε στη δημιουργία ιστοσελίδας του τμήματος σε περίπου δύο μήνες, ενώ ενημέρωσε για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Τρίτης στις 21:30.

 

 

To Top