ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Η χειρότερη βαθμολογική θέση της πενταετίας!

Φέτος τέθηκε ως αδιαπραγμάτευτος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενός στόχος που συνάδει με το εκτόπισμα ενός σωματείου όπως ο Απόλλωνας.

Δυστυχώς η ομάδα μας έχει διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κι από την 7η κιόλας αγωνιστική ο στόχος αυτός ουσιαστικά είναι ανέφικτος αφού πιθανόν με το τέλος της αγωνιστικής μέρας να απέχουμε 11 βαθμούς από την κορυφή έχοντας 5 αντιπάλους μπροστά μας να κυνηγήσουμε αλλά το κυριότερο με την ομάδα να μην πείθει ότι μπορεί έστω να διεκδικήσει ακόμα και την έξοδο της στην Ευρώπη!

Με το τέλος της 7ης αγωνιστικής απολαμβάνουμε τρία αρνητικά ρεκόρ! Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 6η θέση που είναι η χειρότερη βαθμολογική θέση των τελευταίων 5 χρόνων, έχει μαζί με την περίοδο 2012/13, την χειρότερη συγκομιδή με 10 βαθμούς και την χειρότερη άμυνα με 7 γκολ!

Ο Απόλλωνας χρειάζεται επειγόντως ένα ηλεκτροσόκ σε όλα τα επίπεδα όχι για να επανέλθει σε πορεία εκπλήρωσης των αρχικών του στόχων, αλλά για να διεκδικήσει τουλάχιστον την έξοδο του στην Ευρώπη όσο πικρό και οδυνηρό κι αν αυτό ακούγεται.

To Top