ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο κόσμος του Απόλλωνα να είναι κοντά στις ομάδες του»

Αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά την φετινή περίοδο ο προπονητής του του εμπιστεύεται μια θέση στο χώρο του κέντρου. Ο Ευρυπίδης Αθηνοδώρου, εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στην ομάδα των U16, με προπονητή τον Φίλιππου Φιλίππου, όπου η ομάδα πάει πολύ καλά και εκτός από το καλό ποδόσφαιρο στόχος είναι και το πρωτάθλημα.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Ευριπίδη, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Ποδόσφαιρο;

Με το ποδόσφαιρο ξεκίνησα να ασχολούμαι σε ηλικία οκτώ χρόνων όπου γράφτηκα στην ιδιωτική ακαδημία «Campus Sportivo». Εκεί παρέμεινα μέχρι τα δεκαπέντε μου χρόνια. Στη συνέχεια  η ομάδα του Απόλλωνα επέδειξε ενδιαφέρον για μένα και εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι και φιλοδοξίες;

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά. Κυριότερος μου στόχος είναι  να «χτυπήσω» την πόρτα της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα.

Είσαι μαθητής της Β΄Λυκείου και λογικά υπάρχουν δυσκολίες στο να συνδυαστούν οι προπονήσεις και αγώνες με το σχολείο. Πως αντιμετωπίζεις αυτή τη δυσκολία;

Αν υπάρχει θέληση μπορείς να καταφέρεις να κάνεις αυτό που αγαπάς, χωρίς να παραμελείς κανένα από τα δύο. Προσπαθώ να μην παραμελώ τα μαθήματα μου γιατί το σχολείο θα μου προσφέρει την απαιτούμενη μόρφωση που θα χρειαστώ στη ζωή μου.

Ευριπίδη, τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην κορυφαία ακαδημία του Απόλλωνα;

Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στον Απόλλωνα και που φορώ τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας φέτος;

Όπως κάθε χρόνο, ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε μια οικογένεια που προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας με προπονητή μας το Φίλιππο Φιλίππου. Με πίστη και θέληση θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα;

Θα ζητούσα από τον κόσμο του Απόλλωνα να μας στηρίζει σε κάθε αγώνα,  γιατί αυτό μας δίνει μεγάλη  δύναμη. Τους καλώ να έρχονται στο γήπεδο γιατί γίνονται πολύ καλά παιχνίδια και θα το απολαύσουν.Ο κόσμος του Απόλλωνα πρέπει να νιώθει περήφανος και να είναι πάντα κοντά στις ομάδες του.

 

To Top