ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ζητούμενο η καλυτέρευση…

Η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες κι απέτρεψε τα χειρότερα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν δυσάρεστο νοουμένου πως δεν υπήρχε περιθώριο απώλειας βαθμών. Ήδη οι καταστάσεις είναι δύσκολες και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστούν κατά τη διακοπή που ακολουθεί. Το μόνο θετικό είναι το ανέβασμα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου.

Παρότι ο Θρύλος μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις κι εν τέλει μετουσιώνοντας την υπέροχη σε δύο τέρματα, η γενική εμφάνιση δεν ήταν καλή. Υπήρξαν μεγάλα νεκρά διαστήματα τα οποία παρολίγον να κοστίσουν. Η Ομόνοια δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις ευκαιρίες που δημιούργησε, βρίσκοντας απέναντι της τον Μπρούνο Βάλε, ο οποίος έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις, και σημαδεύοντας μια φορά το δοκάρι.

Βέβαια, στους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές, πρέπει να πιστωθεί το γεγονός πως επέδειξαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Πάθος το οποίο έλειπε στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Αντιλαμβανόταν κανείς, ανεξάρτητα από την απόδοση και τη νευρικότητα, πως είχαν διαγράψει παντελώς την περίπτωση να χαθούν βαθμοί στο χθεσινοβραδινό (2/10) παιχνίδι. Επιπρόσθετα, είχαν και τη Δυτική στο πλευρό τους, που σ’αρκετές περιπτώσεις έδωσε απίστευτη ώθηση και δυναμική.

Το κρατούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Το ζητούμενο η καλυτέρευση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

To Top