ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!

Μιλήσαμε για μη σωστή μέχρι τώρα διαχείριση του ρόστερ από την τεχνική μας ηγεσία και γράψαμε ουκ ολίγες φορές ότι πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του φετινού μας ρόστερ να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Δεν είμαστε προπονητές, αλλά ούτε κάνουμε τους ειδήμονες, οι αριθμοί μας το «λένε»! Όταν κάποιες άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους με σένα κάνουν πολύ συχνά rotation και διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο το υλικό τους, η ομάδα μας χρησιμοποιεί έντεκα ή στην καλύτερη περίπτωση δώδεκα μέχρι τώρα ποδοσφαιριστές!

Για να γίνουμε πιο σαφής λοιπόν, σ΄αυτά τα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον δέκα ποδοσφαιριστές που φτάνουν περίπου στο απόλυτο των 450 λεπτών. Αναλυτικά τέσσερις απ΄αυτούς έχουν το απόλυτο, Βάλε, Μπεντόγια, Βινίσιους και Ρομπέρζ με 450 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι υπόλοιποι έξι έχουν χρόνο συμμετοχής από 351 λεπτά μέχρι και 436, Γκίε(351), Βασιλείου(398), Σακέτι(408), Πέδρο και Παπουλής(429) και Ντα Σίλβα(436)

Από κει και πέρα ο Μάριος Στυλιανού με τον Νούνο Λόπες μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής με 214 και 226 λεπτά συμμετοχής έκαστος. Όσο δε για τους άλλους, ταιριάζει η φράση, «βράζουν τον πάγκο» με τον Πίεχ να έχει 91 λεπτά αφού ξεκίνησε βασικός με την ΑΕΚ λόγω του τραυματισμού του Γκίε!

Τα συμπεράσματα για το «βάθος» στο ρόστερ αλλά και τη διαχείριση του δικά σας, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στατιστικά της ΚΟΠ!

To Top