ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα αντιαθλητικό κτύπημα και η αντιπαράθεση δύο Πάφιων!(video)

Περίοδος 1990/91 και στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Α’ φάσης του κυπέλλου Κύπρου η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο στάδιο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας είναι από την αρχή αμφίρροπος, με τους ποδοσφαιριστές και ων δύο ομάδων να αγωνίζονται με τρομερή δύναμη και πάθος. Ο αγώνας βρίσκεται στο 2-2 όταν ο Γιουγκοσλάβος αμυντικός μέσος του ΑΠΟΕΛ, και νυν Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς, ξεπερνώντας κάθε όριο αντιαθλητικής συμπεριφοράς προβαίνει σ’ ένα σκληρό μαρκάρισμα (τα συνήθιζε αυτά), πάνω στον αμυντικό της ομάδας μας Αντρελλή που ήταν και η απαρχή αντιπαράθεσης μεταξύ δύο Πάφιων ποδοσφαιριστών, του Δημήτρη Ιωάννου και Λούκα Χατζηλούκα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας μάλιστα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νευρά του και να παρεκτρέπεται τραβώντας από τα μαλλιά παράγοντα του ΑΠΟΕΛ!

Για την ιστορία η ομάδα μας κέρδισε με 3-2 με γκολ του Πάμπου Χριστοφή στην εκπνοή του αγώνα και με δεύτερη νίκη με 2-1 στο Μακάρειο στάδιο σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου!

 

 

To Top