ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα»!

Στο «Sports1» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Ήταν κακό αποτέλεσμα για μας. Είμαστε αρκετά προβληματισμένοι. Η εικόνα και κάποια στοιχεία που βγάζει η ομάδα μας προβληματίζουν πολύ Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κανένα. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή.  Η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες, έχει ποιότητα. Θα πρέπει να γίνουν αυτά που πρέπει για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο.Οι δημοσιογράφοι σωστά ασκούν κριτική. Δεν μας ενοχλεί η κριτική. Δώσαμε δικαιώματα. Ούτε η διαιτησία μπορεί να δικαιολογήσει τους βαθμούς που χάσαμε. Να προβληματιστούμε, να δουλέψουμε σκληρά. Δεν γίνεται αυτός ο Απόλλωνας να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Πήγε στο Κολόσσι ο πρόεδρος σήμερα το πρωί. Ο κ. Κίρζης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του. Αυτά που είπε στους παίκτες και στον προπονητή, θα μείνουν στ΄ αποδυτήρια. Τις επόμενες ώρες θα προχωρήσουμε στην καταγγελία του Βασίλη Δημητρίου

Για το αν θα υπάρξει θέμα προπονητή αν ο Απόλλωνας έχει νέες βαθμολογικές απώλειες στο ματς με την Ομόνοια επισήμανε: «Δεν μπορώ να πιθανολογώ πριν από το ντέρμπι με την Ομόνοια».

To Top