ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Όταν θες να διακριθείς…

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σου σε κάθε παιχνίδι μα σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αγωνίζονται πάθος, θέληση και να προσπαθούν μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης ενώ ο προπονητής που κάθεται στον πάγκο επιβάλλεται να τους εμψυχώνει συνεχώς καθόλη τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο η τεχνική σου ηγεσία θα πρεπει να έχει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει και να μην βασίζετε μόνο στους μίσους ποδοσφαιριστές της!

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο πρέπει να διαθέτεις τρόπους δράσης αλλά κυρίως αντίδρασης, να μην είσαι «κολλημένος» μόνο σε ένα αγωνιστικό σχεδιασμό.

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο πρέπει καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας να «πειραματιστείς» σε τακτικές, μεθόδους κτλ και κυρίως να επιλέξεις με προσοχή τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ σου αφού δόξα το θεό υπάρχουν χιλιάδες απ’ αυτούς στο παγκόσμιο παζάρι!

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο οι ιθύνοντες της ομάδας σου πρέπει να υπερασπίζονται τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του συλλόγου, να βρίσκονται στις επάλξεις και να διεκδικούν αφού τα παραδείγματα αδικίας του προσφάτου παρελθόντος είναι ακόμη νωπά!

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο πρέπει η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία να κάνουν την αυτοκριτική τους μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα έτσι ώστε να διορθωθούν τα λάθη σε όλα τα επίπεδα.

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο πρέπει να κερδίζεις βαθμούς να βλέπεις τα του οίκου σου και να προχωρείς….

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο τότε πράττεις και δεν μένεις μόνο στη θεωρία!

Όταν θες να διακριθείς σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο πρέπει να ζεις στην πίεση, να δέχεσαι την κριτική και να βελτιώνεσαι συνεχώς!

Αν πράξεις αυτά τότε ναι μπορείς να διακριθείς…

Απόλλων μια ζωή!

To Top