ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέστρεψαν στις νίκες οι U14!(Φωτορεπορτάζ)

Μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες η ομάδα των U14 επέστρεψε σήμερα στις νίκες αφού επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 3-2. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήθελαν πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες αφού πλέον η ψυχολογία άρχισε να πέφτει.

Έτσι από νωρίς μπήκαν μπροστά στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 2-0, με γκολ που σημείωσαν οι Μεσαρίτης και Μιχαήλ. Στην επανάληψη αν και δέχθηκαν τη μείωση του σκορ αντέδρασαν και με το τρίτο γκολ του Χριστοδούλου αύξησαν τον δείκτη του σκορ. Ο αντίπαλος κατάφερε μα μειώσει αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να μας στερήσει τη νίκη. Πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία αναμένουν τη συνέχεια και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα το ερχόμενο Σάββατο(01/9) εκτός έδρας.

Αξίζει να αναφέρομαι ότι η ομάδα μας σήμερα ήταν με υπηρεσιακό προπονητή αφού ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου απομακρύνθηκε από τη θέση του. Τη θέση του στον πάγκο πήρε σήμερα ο τεχνικός διευθυντής Βαλεντίνος Κουλουντής, μέχρι να γίνει η πρόσληψη νέου τεχνικού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός παρά τη νίκη μας η διαιτησία ήταν εχθρικότατη.

To Top